Wat is BUDGETFITNESS?
BUDGETFITNESS is een fitness keten met een no-nonsense formule, die door heel nederland ruim vertegenwoordigd is. Door het unieke onbeperkt sporten concept biedt BUDGETFITNESS u een totaal fitness concept voor een vaste lage prijs van vanaf € 25,95,- per maand.

Hoe kan BUDGETFITNESS de prijs voor onbeperkt sporten zo laag houden?
Wij vinden dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, BUDGETFITNESS is door jaren ervaring in staat zeer scherp in te kopen en heeft alle bedrijfsprocessen zeer efficiënt ingericht. Daarnaast betalen de leden niet mee aan allerlei "verborgen kosten" zoals onderhoud, afschrijving, investering, enz.
Toch hanteren wij een zeer laag tarief. Als u bij BUDGETFITNESS sport, dan betaalt u slechts voor wat u werkelijk nodig heeft of gebruikt. Daarom kunnen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden en uw abonnement goedkoop aanbieden, maar wel met de juiste en hoogste kwaliteit.

Lekker onbeperkt sporten in een professionele omgeving met een low budget concept vanaf € 25,95,- per maand. Twijfel niet en kom je ook snel inschrijven!