Hoe kan het dat BUDGETFITNESS de prijs zo laag kan houden?
BUDGETFITNESS biedt 7 dagen per week onbeperkt sporten vanaf € 24,- per maand. Inclusief gebruik van fitness-, spinning- en aerobicslessen, BOKSF!T en BOOTCAMP training maar kan toch de prijs laag houden. Wij vinden dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn, BUDGETFITNESS is door jaren ervaring in staat zeer scherp in te kopen en heeft alle bedrijfsprocessen zeer efficiënt ingericht. Daarnaast betalen de leden niet mee aan allerlei "verborgen kosten" zoals onderhoud, afschrijving, investering, enz.

Wat is BOOTCAMP en moet ik daar apart voor betalen?
Nee, u hoeft hier niet apart voor te betalen. Vanaf € 24,- per maand mag u ook gebruik maken van BOOTCAMP training.

Sportspecifieke BOOTCAMP training is de nieuwe hype van dit moment en is een manier van trainen, die is afgeleid uit het leger waarmee men met voornamelijk bodyweight oefeningen het hele lichaam aanpakt, afgewisseld met conditionele en explosieve oefeningen. Je conditie wordt verbeterd maar ook vetverbranding en spierversteviging komen zeker aan bod. Een intensieve work-out voor iedereen. BOOTCAMP wordt u aangeboden op verschillende dagen, tijden en les varianten, zowel binnen als buiten. Kijk snel op het groepsles rooster.

Is er begeleiding bij BUDGETFITNESS?
Het team van BUDGETFITNESS bestaat alleen maar uit gediplomeerde fitnesstrainers en medical fitnessinstructeurs, hier kunt u terecht voor al uw vragen. Dagelijks tijdens de openingstijden is er begeleiding aanwezig.

Heeft BUDGETFITNESS ook maandabbonementen?
Ja. Wij bieden ook maandabbonementen.

Als BUDGETFITNESS zo goedkoop is, is het dan niet te druk?
Nee! Vooraf is er een maximaal aantal deelnemers vastgesteld. Als het maximaal aantal leden is bereikt stopt de inschrijving en worden aspirant leden op een wachtlijst geplaatst.

Heeft BUDGETFITNESS ook losse gewichten en tot welk gewicht gaan deze losse dumbels?
Ja, wij hebben ook allerlei losse gewichten en halters. De dumbels gaan tot en met 30 kg. In de trainingsruimte staan bankjes waarop je met de losse dumbels kunt trainen.

Kan ik eerst komen kijken bij BUDGETFITNESS?
U bent van harte welkom voor een rondleiding. U meldt zich aan bij de receptie, zonder afspraak, dan zullen wij u een rondleiding aanbieden. U kunt al uw vragen stellen en op uw gemak rondkijken naar alle faciliteiten, die wij u te bieden hebben.

Worden er bij BUDGETFITNESS ook groepslessen gegeven?
Ja zeker, er worden bij BUDGETFITNESS verschillende groepslessen gegeven. U mag ook dagelijks alle groepslessen volgen zonder extra kosten of reservering van een les.

Zijn er bij BUDGETFITNESS ook douches en een sauna aanwezig?
Ja zeker, bij BUDGETFITNESS zijn er ook douches en sauna's aanwezig. U mag onbeperkt gebruik maken van de douches en sauna's zonder extra kosten. De douches en sauna's zijn gescheiden.

Mag ik bij BUDGETFITNESS ook mijn eigen drinken mee nemen?
Ja zeker, u mag een bidon meenemen bij BUDGETFITNESS. Na uw training kunt u ook lekker ontspannen onder het genot van een gezond drankje aan de bar. Ook ons barassortiment bieden wij aan voor een vaste lage prijs.

Kan ik GRATIS parkeren bij BUDGETFITNESS?
Ja zeker, BUDGETFITNESS is centraal gelegen in het centrum van Alblasserdam en er is altijd voldoende GRATIS parkeer gelegenheid aanwezig. In verband met de centrale ligging kunt u de sportclub ook met de fiets of lopend bezoeken.

Wat zijn de openingstijden?
Wij zijn 360 per jaar geopend. Op de pagina contact kunt u de actuele openingstijden van BUDGETFITNESS terug vinden.

Wat is de leeftijdsgrens om zelfstandig te kunnen trainen?
Vanaf 15 jaar en ouder mogen leden zelfstandig trainen bij BUDGETFITNESS.

Hoe word ik lid?
U kunt zonder afspraak bij BUDGETFITNESS binnen lopen en bij de receptie inschrijven.

Opzeggen en wat is de opzegtermijn?
U kunt uw abonnement opzeggen bij de receptie, waarbij een ontvangstbevestiging aan u per e-mail wordt verstuurd. De opzegtermijn is 1 maand voor de einddatum van uw abonnement. Hier zijn wij helder en duidelijk in.