Wat houd onbeperkt in?
Wij hebben een ruim assortiment aan faciliteiten, om aan uw gezondheid te werken. Toch hanteren wij een zeer laag tarief. Als u bij BUDGETFITNESS sport, dan betaalt u slechts voor wat u werkelijk gebruikt. U kunt vanaf € 24,- per maand, zeven dagen per week, onbeperkt gebruik maken van de meest moderne fitness-, spinning- en aerobicslessen!

Cardio & Fitness ruimte
BUDGETFITNESS heeft een enorm assortiment aan professionele cardio- en fitness apparatuur. De apparatuur bestaat uit fietsen, ligfietsen, roeimachines, loopbanden, crosstrainers, steppers en nog veel meer.

BOKSF!T, Spinning, Aerobics en BOOTCAMP lessen
BUDGETFITNESS biedt u ook groepslessen aan voor het zelfde tarief. U betaalt niets extra. Onbeperkt lessen zoals BOKSF!T, BOOTCAMP, Zumba, Pilates, Power Yoga, Spinning en B.B.B.B zijn ruim vertegenwoordigd op het lesrooster. Zie groepsles rooster
 voor het actuele aanbod.

Zonnebanken
BUDGETFITNESS heeft ook professionele zonnebanken in huis. Wij zouden de beste low budget fitnessclub in Alblasserdam niet zijn, als wij de zonnebank tarieven ook niet tegen een low budget prijs aanbieden. U kunt bij ons onder één van de Turbo zonnebanken zonnen voor € 6.50,- per 10 minuten. Reserveren is niet nodig!