WAT IS CROSSFIT SMALL GROUP BOOTCAMP?
Sportspecifieke CROSSFIT SMALL GROUP BOOTCAMP training is een manier van trainen, die is afgeleid uit het leger waarmee men met voornamelijk bodyweight oefeningen het hele lichaam aanpakt, afgewisseld met conditionele en explosieve oefeningen. Je conditie wordt verbeterd maar ook vetverbranding en spierversteviging komen zeker aanbod. CROSSFIT SMALL GROUP BOOTCAMP is een korte intensieve work-out voor maximaal 8 personen onder begeleiding van een personel trainer.

Voor de CROSSFIT SMALL GROUP BOOTCAMP maken wij gebruik van de PT4PRO®. De PT4Pro® is een multifunctionele suspension trainer. Met deze vorm van trainen kun je alle oefeningen doen die je normaal op fitnessapparatuur doet en zelfs meer. Het volgende filpmje geeft U in het kort een impressie van de mogelijkheden.


Professionals over de hele wereld gebruiken suspension training om op topniveau in vorm te blijven. Met suspension training kun je specifiek bepaalde spiergroepen of bewegingen trainen die je met normale fitnessapparatuur niet kunt trainen. Denk aan voetbal, tennis, golf, vechtsporten et cetera om de juiste beweging onder weerstand van je eigen lichaam te trainen.

Het enige wat je nodig hebt is je eigen lichaam om zo je volledige training te kunnen voltooien. Wanneer je met de PT4Pro® werkt haal je het meeste uit jezelf. Of je graag een specifieke spiergroep wilt trainen of een allround training doet, het is allemaal mogelijk met de PT4Pro®.

Kijk nu snel op het nieuwe groepsles rooster voor de actuele trainingstijden!