IN 4 WEKEN EEN STRAKKE BUIK DOOR INFRAROOD DIEPTE WARMTE!

WAAROM HET NU WÉL LUKT OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE
Trainen met de Better Belly® geeft u de kans om op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. Binnen vier weken heeft u 2 kledingmaten kleiner! Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, blijft uw buik altijd koud; dat komt doordat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe, omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen. Daarnaast zorgt infrarood er tevens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. Om tot deze resultaten te komen is er een lange periode van onderzoek vooraf gegaan 
met verbluffende test resultaten. 

BetterBelly

METHODE
De methode is eenvoudig: U gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 45 minuten sporten. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training wordt u gemeten en na de periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training kunt u gebruik maken van een fiets, ligfiets, crosstrainer of loopband. U hoeft niet specifiek op uw voeding te letten, omdat de resultaten zonder dieet al verbluffend zijn.

Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly® nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Tevens ondersteunt de Better Belly® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit uw lichaam af en bevordert een betere nachtrust.

Let op; Om gebruik te kunnen  maken van Better Belly® hoeft u ABSOLUUT geen lid te worden van Budget Fitness!